2 коментара
mal-herc-xmen

Нови трейлъри за Hercules, X-Men, Maleficent

„Х-мен: Дните на бъдещето минало“, „Господарка на злото“ и „Херкулес“ (със Скалата) с нови кадри.

Време е за поредната порция трейлъри на интересни филми и последните дни определено са благодатни в това отношение!

 

Бързаме да започнем с епичния нов трейлър на „Х-мен: Дните на бъдещето минало“. Първият беше вълнуващ, но служеше по-скоро за разбунване на духовете сред феновете на поредицата. Този напълно разкрива всички оръжия на филма (или поне достатъчно от тях), за да зариби и обикновените киномани. Виждаме тънещото в разрушения бъдеще и борбата на героите в миналото за поправянето му. Същевременно, за пръв път от много време насам се завръщаме в Имението Х такова, каквото го познаваме, и виждаме какво се случва след разтърсващите събития от X-Men: The Last Stand. Но стига толкова приказки – трейлърът наистина е много добър, затова предлагам направо да го гледате:

http://www.youtube.com/watch?v=c0Y33-G5h5w

 

След като видяхме Келан Лъц в безмозъчен блокбъстър за Херкулес, е време да видим и Дуейн Джонсън – Скалата в същото превъплъщение. Още миналата година специалистите се чудеха на кого е хрумнала гениалната идея да направи два еднакви филма в една и съща година и предричаха, че на втория ще му е необходимо нещо много сериозно, което да го отличи от предшественика му. Е, „Херкулес“ разчита на известността и мускулите на Скалата, както и на малко по-мрачна и митологично ориентирана история. Степента на безмозъчност обаче изглежда също толкова висока, особено като се има предвид последната сцена от рекламното клипче, така че предстои да видим дали горните две предимства ще са достатъчни за касов успех:

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

За финал отново сме изровили трейлър на „Господарка на злото“. Отначало филмът не изглеждаше нищо особено, но с всеки следващ трейлър очакванията растяха. Ако сте пропуснали предишните ни находки, обърнете внимание на тази. Вярно, първата реплика е на японски, а след това има субтитри, но клипчето си е ценно – отново се загатва за интересна предистория на Злодеида и по-дълбока връзка между нея, Спящата красавица и нейния баща, който явно е доста по-зъл, отколкото стандартната приказка го представя. А дори това да не ви вълнува толкова, то Анджелина Джоли би трябвало да е достатъчна причина да се поинтересувате от филма.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

X-Men: Days of the Future Past излиза на 23 май, Hercules – на 25 юли, а Maleficent – на 30 май.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата