tremors bacon

Няма да има Трусове с Кевин Бейкън

Остават нискобюджетните филмови продължения на оригиналната поредица.

Преди време от Syfy обявиха, че ще правят сериал-продължение на култовата хорър-комедия Tremors с Кевин Бейкън. За съжаление, проектът е пропаднал. Това обяви самият Бейкън в своя инстаграм: „Тъжен съм да ви съобщя, че мечтата ми да се върна в света на Перфекшън няма да стане реалност. Въпреки че направихме фантастичен пилотен епизод (по мое скромно мнение), телевизията реши да не продължава напред. Благодаря на страхотния ни актьорски състав и всички зад кадър, които работиха толкова много. И винаги се пазете от ГРАБОИДИ!“

Героят на Кевин Бейкън, Валънтайн Маккий, беше главното действащо лице в първия „Трусове“. Той обаче не се завърна за продължението, както и за останалите 4 части. Във втория филм водещ образ беше приятелят на Вал – Ърл Басет. Майкъл Грос стана лице на поредицата от третия филм нататък, той беше и главен герой в злополучния опит за сериал „Трусове“ от 2003, който потъна в забвение. Идеята на сегашния опит беше Бейкън за пръв път да се завърне в образа си и така новият сериал да привлече оригиналните фенове. Наскоро беше обявено, че и Фред Уорд (Ърл Басет) се е присъединил към екипа, за да е пълен комплектът.

Новината е сравнително изненадваща, предвид че Syfy досега не са се свеняли да пускат комедийно-пародийни фантастики, дори „Акулонадо“ се превърна в една от най-високорейтинговите им продукции преди няколко години. „Трусове“ пък си има своята лоялна фен база, колкото и малка да е тя. За да се стигне до това решение, или пилотната серия не е била никак „фантастична“, или поисканите от Бейкън и Уорд хонорари за следващите серии са били твърде „фантастични“.

Има някаква малка вероятност заснетият пилот да изтече под някаква форма, но е по-вероятно никога да не видим какво са сътворили Syfy. Феновете на поредицата могат да се утешат само с факта, че на 1 май ще бъде официалната премиера на Tremors 6: A Cold Day in Hell. Нискобюджетното продължение излиза директно на BluRay, DVD и HD Digital.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата