You-Should-Have-Left-Poster

Къщата-убиец

Трейлър за филма You Should Have Left

Тази новина няма нужда от дълъг текст – писана е толкова много пъти, макар и за различни заглавия. Става дума за филм на ужасите, в който симпатично семейство се нанася в къща уж мечта, където обаче преживява най-страшния кошмар в живота си. В главните роли на „Трябваше да си тръгнеш“ са Кевин Бейкън и Аманда Зайфрид. Вижте трейлъра:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Филмът едва ли ще е претендент за Оскар, но все пак в тези епидемии нови заглавия ще излизат все по-рядко, така че всяко от тях си е новина, било то и неособено оригинално.

Тео Конрой е успешен мъж на средна възраст, женен за много по-младата от него актриса Сузана. Бракът им се крепи на косъм заради натрупаните тайни и ревност. В опит да поправят връзката си, двамата отиват на почивка в модерна къща в уелската провинция заедно с шест-годишната им дъщеричка. Това, което на пръв поглед изглежда като мечтаната почивка, се оказва кошмар, когато досегът на Тео с реалността отслабва и той започва да подозира, че мрачна сила в къщата не само ги тормози, но и знае тайни от личния им живот, за които дори те двамата не са си споделяли.

You Should Have Left излиза направо като video on demand за САЩ на 19 юни. Ще видим как ще дойде в България, но със сигурност няма да е на кино.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата