2 коментара
sweet-home-season-2-december-2023-release-date-poster

Обратно в хубавия дом при чудовищата

Тийзър и премиерна дата за втори сезон на Sweet Home.

Преди 3 години Netflix пуснаха един нов южнокорейски сериал, който успя да впечатли доста хора. Ние също написахме ревю, в което обяснихме защо въпреки многото си недостатъци сериалът може да бъде зарибяващ. Дълго време след края на сезона нямаше никакви новини, но през лятото на миналата година изненадващо обявиха подновяване за втори и трети сезон. Още година и половина по-късно Netflix вече са готови с първия тийзър:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Както прогнозирахме след края на първи сезон, втори ще бъде доста по-различен и трейлърът го доказва. Синопсисът гласи следното – „В свят, в който желанието те превръща в чудовище, оцелелите от етажната собственост се борят да оцелеят на нови места, докато се появяват още същества и мистериозни феномени“.

Режисьорът на „Мил дом“ Лий Юнг-бок казва, че втори сезон е изцяло апокалиптична драма. В първи имахме повече напрежение и страх в затвореното пространство на Зеления дом, във втори ще сме на открито и към сюжета ще се присъединят още нови персонажи и чудовища“.

Премиерата на Sweet Home втори сезон е на 1 декември. Предполагаме, че след като още отсега е поръчан трети сезон, няма да чакаме нови 3 години за него.