2 коментара
Beauty-and-the-Beast-beauty-and-the-beast-2017-38985256-1087-1600

Още една високобюджетна приказка на Дисни

„Красавицата и Звяра“ с Ема Уотсън и Иън МакКелън ще запази голяма част от музикалните изпълнения на анимацията.

През последните години Дисни направи много пари от високобюджетните киноадаптации на старите си анимации и продукции (адаптации на приказки и книги). Последният успех е „Книга за джунглата“, който събра над 850 милиона долара приходи с бюджет от 150. Компанията на Мики Маус ще опита да постигне същото с новия вариант на „Красавицата и Звяра“, който ще излезе догодина. Готов е първият тийзър за проекта:

https://www.youtube.com/watch?v=G8iwC9LIcT4

Актьорският състав изобилства от звезди, като в главната роля е Ема Уотсън. Партнират й Люк Еванс, Дан Стивънс, Кевин Клайн, Иуън МакГрегър, Иън МакКелън, Гугу Мбата-Роу, Джош Гад, Стенли Тучи и други. Не е зле като за детски филм, нали?

Според слуховете ще мине доста време, преди трейлърите да ни разкрият вида на Звяра, като е възможно и въобще да не го покажат докато не дойде време за филма. Пренасянето на героя на голям екран е най-голямото предизвикателство за филма и вероятно от нещо ще зависи цялостното му възприятие. Ако е твърде изкуствен или недоизпипан, Дисни ще бъдат оплюти за провал. Опасността обаче е малка и сме сигурни, че компанията на Мики Маус няма да се изложи в този департамент – поне досега не се е случвало във филми от такъв ранг.

Другото интересно около проекта е, че ще се запазят музикалните изпълнения от анимационния филм. Въпреки че Дисни намалява песничките в новите си филми с цел да ги направи по-модерни, този ще е изключение от правилото. Феновете на предишния филм и на мюзикълите по принцип могат да се радват.

Очаквайте Beauty and the Beast на 17 март 2017.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата