stargate origins

От снимачната площадка на Stargate Origins

Уеб сериалът ще разкаже предисторията на портала към други светове.

По време на комик-кон в Сан Диего ни развълнуваха, че се очаква нов сериал по „Старгейт“. В последствие се разбра, че става дума за уеб сериал с 10 епизода по 10 минути или общо – колкото един филм. На всичкото отгоре, с неизвестни актьори и сюжет, развиващ се десетилетия преди събитията в познатите ни сериали. Разбира се, по-добре нещо, отколкото нищо, така че с удоволствие ще му дадем шанс.

Все още няма пълен трейлър за Stargate Origins, но вече имаме клипче от снимачната площадка. На него виждаме как актьорите се крият и бият на някакъв пазар. Не става ясно какво търсят там, но като цяло се предава усещането, че сериалът ще комбинира Старгейт с елементи на Индиана Джоунс.

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Старгейт: Началото“ ще разкаже историята на д-р Катрин Лангфорд, дъщерята на професор Лангфорд, който откри старгейта в Гиза през 1928 г. Събитията ще се развиват 10 години след откриването на портала.

Снимките са започнали през август и вероятно вече са на финален етап или са завършили. Сериалът вероятно ще е готов за догодина. Продуцентите ще проучат приема на новото допълнение към старгейт вселената и, ако той е положителен, ще направят още епизоди.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата