invasion of the body snatchers dog

Отново ще правят нашествие на крадци на тела

Готви се нов филм Invasion of the Body Snatchers.

„Нашествие на крадците на тела“ е сред най-важните филми в историята на хоръра. Първата му версия е класика – от 1956 година. Той се базира на роман от Джак Фини, наречен просто „Крадците на тела“, написан година по-рано. Филмът е толкова успешен, че му се правят няколко римейка – през 1978, през 1993 и през 2007, като последният се казваше просто „Инвазията“ и нае за главните си роли Никол Кидман и Даниел Крег.

Концепцията би трябвало да ви е позната – извънземни спори превземат телата на хората и ги заменят с техни дубликати. С нея могат да се постигнат много ужасяващи истории, както многобройните версии досега са доказали.

Warner Bros вече подготвят нов римейк, като за продуцент са взели Джон Дейвис („Хищникът“), а за сценарист – Дейвид Лесли Джонсън („Заклинанието 2“). Режисьор и актьори още няма, но вероятно скоро ще бъдат намерени.

Въпреки че от римейкове вече се изприщваме, специално Invasion of the Body Snatchers е подходящ за такъв. През 50-те години той е включвал препратки към комунизма, през 70-те – социалната изолация и културата на онези времена, а през 90-те – загубата на идентичност във военните сили. С тази концепция могат да се направят много въздействащи сюжети и да се отправят знакови за всяка епоха послания.

Стискаме палци проектът да се развие добре, да се намерят правилните актьори за него и да не бъде просто пореден продукт от конвейра.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата