The-Twilight-Zone-2019

Пълен трейлър за новите серии на The Twilight Zone

Свръхестествени мистерии и смущаващи сюжети…

Отдавна знаем, че Джордан Пийл възражда култовия сериал „Зоната на здрача“, но показаните кадри от него досега бяха доста оскъдни. Едва дни преди премиерата му получаваме пълен трейлър за новите епизоди от антологията, в много от които ще участват ако не звезди, то поне познати актьори:

https://www.youtube.com/watch?v=Z6Mnxgv50i4

Пийл в момента се радва на успеха на новия си филм Us (който до голяма степен се дължи на предишния му хит, с който изгря – Get Out). Бързият му възход гарантира интерес на зрителите към сериала, който ще се стреми да възроди атмосферата си от едно време.

CBS All Access със сигурност също са се постарали да подсигурят добра работна атмосфера за екипа, тъй като и те възлагат големи надежди на сериала. Стрийминг услугата вече се радва на голям брой абонати покрай „Стар Трек: Дискавъри“, но тепърва трябва да намери начин да задържи абонатите си за постоянно. Възраждането на другата класика в каталога им е съвсем логична стъпка.

Първият нов епизод на The Twilight Zone ще излезе на 1 април в САЩ, след което ще се стриймва по един нов всеки понеделник за 10 седмици напред.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата