star-wars-the-clone-wars-returns

Пълен трейлър за последния сезон на Star Wars: The Clone Wars

Историята ще бъде завършена епично.

Едно от малкото добри решения на Дисни в последно време беше да поднови спрения анимационен сериал Star Wars: The Clone Wars. Той може и да започна като детски, да не е задължителен за разбирането на основните филми, но определено имаше своите фенове, които бяха крайно недоволни от безцеремонното му отстраняване навремето. За щастие, компанията на Мики Маус намери малко здрав разум и обяви, че ще направи още един сезон, който да завърши историята. И тъй като премиерата му наближава, вече имаме пълен трейлър към него.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Трейлърът започва с припомняне на стари кадри, но след това има изобилие от нови. Фокусът е както върху Асока, така и върху предсотящите битки. Разбира се, ще се завърне и (вече бившия Дарт) Мол, вероятно като основния злодей за последната битка (в която обаче едва ли някой ще умре, защото и двамата герои се появяват отново в следващия сериал, Star Wars Rebels). Емблематичният образ, разбира се, отново ще бъде изигран от Рей Парк.

Като казахме по-горе, че премиерата наближава, имахме предвид думата в широкия смисъл (със сигурност е по-близо отколкото преди година, когато беше обявен седми сезон). Реално, не е обявена дата. Идеята на Дисни е да пусне новите епизоди на „Войните на клонираните“ в своята платформа, а не по телевизията. Disney+ ще бъде отворена за САЩ през ноември, а целият свят ще има достъп чак към 2022 година.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата