Devs

Първи трейлър на новия сериал на Алекс Гарланд

Devs разказва за програмисти-сектанти.

Американската телевизия FX показа първия трейлър към предстоящата им продукция Devs, създадена от Алекс Гарланд („Анихилация“, „Ex_Machina: Бог от машината“). Devs ще бъде минисериал в осем епизода със Соноя Мизуно в главната роля („Маниак“), която ще играе Лили – софтуерен инженер, разследваща работодателя си (Ник Оферман – Рон от „Паркове и почивка“), когото смята за отговорна за убийството на приятеля й. Участват още Алисън Пил (Айви от „Зловеща семейна история: Култ“, Ким от „Скот Пилгрим срещу света“, скоро ще я видим и като доктор в „Стар Трек: Пикард“), Кейли Спейни (Амара от „Огненият пръстен: Революция“) и Стивън МакКинли Хендерсън (Омар от „Новия Амстердам“)-

Бутон за зареждане на YouTube видео

За съжаление, трейлърът не показва много повече от историята, отколкото беше известно досега. Мистериозният софтуерен шеф явно е любим елемент на Гарланд, като тук явно ще се засягат и някакви метафизични въпроси в мрачна атмосфера. Но дали наистина героят на Оферман е открил някоя вселенска тайна чрез компютърен код или става дума за опасни сектанти? Ще чакаме нови трейлъри, за да разберем, а най-вероятно ще ни се наложи да изчакаме направо самия сериал.

Премиерата е на 6 март българско време. Стискаме палци и някоя телевизия или стрийминг платформа да ни го покаже легално в близко бъдеще.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата