6 коментара
alien romulus

Първи трейлър от Alien: Romulus

Франчайзът се завръща към хорър корените си.

След последните продукции на Ридли Скот почти всички можем да се съгласим, че творецът вече не е това, което беше. Не че опитите му са откровено лоши, но са твърде странни и май само той си ги разбира напълно. След „Пришълецът: Завет“, посветен на андроида Дейвид и хомоеротичните моменти с копието му, мнозина отписаха поредицата като мъртва и погребана. Естествено, тя далеч не е такава и скоро ще се завърне. И то с нов режисьор, който ще й вдъхне нов живот – Фийд Алварес, който вече ни достави „Не дишай“ и римейка „Злите мъртви“. А новият живот ще бъде вдъхнат чрез завръщане към корените на поредицата – с истински ужас и истински страшен пришълец.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Историята се развива между първия и втория филм, но е с нови герои. Докато събират материали от разрушена космическа станция, група млади космически колонизатори се озовават лице в лице с най-опасната форма на живот във вселената.

Първоначално филмът трябваше да излезе директно на стрийминг. Той обаче явно се е получил толкова хубав, че първо ще го пуснат по кината.

Премиерата на „Пришълецът: Ромул“ е на 16 август.