cowboy bebop

Първи трейлър за Cowboy Bebop

Игралният сериал по анимето от 90-те тръгва… странно.

Децата на 80-те може да са попадали на анимето „Каубой Бибоп“ – доста харесван и нестандартен сериал. Сега Netflix му правят игрална версия с живи актьори и явно очакват тя да бъде от по-хитовите им продукции. Наскоро пуснаха снимки на тримата главни персонажи, за да накарат феновете да спорят кой доколко прилича на анимационния си образ, а сега видеомаркетингът тръгва с нестандартен тийзър:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Cowboy Bebop е космически уестърн с много екшън, в който се разказва за трима ловци на глави, така наречените каубои, които се опитват да избягат от миналото си. Те са много различни един от друг, но са до един смъртоносни. Спайк Спигъл (Джон Чо), Джет Блек (Мустафа Шакир) и Фей Валънтайн (Даниела Пинеда) образуват своеобразен екип, за да залавят най-опасните престъпници на Слънчевата система – срещу заплащане, разбира се. Но те не могат безгрижно да ритат задници вечно – рано или късно, миналото им ще ги застигне.

Тийзърът е пълен с препратки към анимето, включително и с музиката си. Не предлага кадри от самия сериал, но със сигурност е добър начин да заинтригува потенциалните зрители, на които подобен стил би им допаднал. Следващата седмица Netflix ще пуснат и трейлър, а в четвъртък ще качат и старото аниме за гледане в каталога си. Игралният сериал пък ще започне на 19 ноември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата