1 коментар
inhumans

Първи трейлър за Inhumans

Засега не изглежда като най-впечатляващата продукция на Марвел.

Марвел и АВС най-накрая показаха пълен трейлър за минисериала Inhumans, който ще видим още тази есен. В предишната статия подробно ви разказахме за концепцията, а сега е време да видим как тези описания са пресъздадени на екран:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Ако трябва да сме напълно честни, сериалът може и да има потенциал, но много от кадрите тук изглеждат необнадеждаващи. Бюджетът видимо е като за телевизионна продукция, което поставя под въпрос смисъла от IMAX премиерите, а актьорската игра не е от най-великите.

Сериалът ще проследи междуособиците в Кралското семейство на нехората (с Черната мълния, Медуза и Максимус Лудия като главни действащи лица), което се пренася от извънземния си свят на Хаваите (или поне кралят го прави, с помощта на странното гигантско телепортиращо се куче).

Има шанс да се налага да сте гледали „Агентите от ЩИТ“, за да разберете повече за нехората, но едва ли ще е задължително. Марвел първоначално планираха този сюжет да мине като филм, но след някои промени се стигна до варианта за минисериал. Дали това е защото те са преценили, че историята е много интересна и следователно има потенциал за повече екранно време, или пък защото са решили, че тези персонажи са твърде рискови, за да се радват на голям кино бюджет – не е ясно, но и не е толкова важно, защото трейлърът по-горе е достатъчно красноречив. Феновете на супергероите, и особено тези, които харесват сериалите на CW, например, могат да му дадат шанс. Останалите засега по-скоро не го харесват, като някои от коментарите в youtube са доста злобни – приравняват качествата на продукцията с тези на порно пародия.

Но да не съдим прибързано – премиерата ще бъде на 1 септември в САЩ, скоро след това сериалчето ще тръгне и у нас.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата