1 коментар
amazon-the-boys

Първи трейлър за The Boys

Супергеройският сериал на Amazon показва за какво ще става дума в него.

През 2006 година е започнала комиксовата поредица „Момчетата“, в която супергеройските сили са част от реалния живот на хората, но не всички се държат като супергерои. Някои от тях са допуснали специалната способност и славата покрай нея да ги разглези и са станали лекета. За щастие на нормалните, има и група супергеройски агенти на ЦРУ, които се грижат всеки надарен да се държи подобаващо.

От известно време насам Amazon готвят адаптация на този комикс и скоро ще можем да видим крайния резултат – ето първия трейлър към сериала:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Любопитно е, че това е от малкото комиксови поредици, които са започнали при DC, но са спрени там, защото са твърде антисупергеройски и не подхождат на цялостната линия на издателството. След шест броя създателят на поредицата е отишъл при по-малко студио и я е продължил там, като дори е направил комикс-разклонение, Herogasm или „Героргазъм“. Историята по екранизацията също е дълга и минала през много продуценти, Cinemax дори са искали да правят филм, но в крайна сметка само Amazon са се захванали и стигнали до края.

В главните роли ще разпознаете доста хора – Карл Ърбан, Дженифър Еспозито, Ерин Мориарти, Джак Куеид, Саймън Пег и Елизабет Шу.

Още няма конкретна премиерна дата, но със сигурност ще видим сериала още тази година по някое време.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата