3 коментара
destroy all humans

Превъплътете се в зло извънземно!

Трейлър за играта Destroy All Humans! Маркетингът умело се възползва от пуснатите клипчета с НЛО-та.

Както може би сте разбрали, вчера от Пентагона пуснаха клипчета с НЛО-та, видени от американски пилоти и заснети от камерите на техните самолети. Потвърдено е, че те са истински от Военовъздушните сили. Кадрите изтекоха преди няколко месеца и сега от институциите са решили да ги потвърдят и направят официално достъпни, тъй като не разкриват никакви чувствителни данни (кой знае още колко такива има). Макар и никой да не твърди уверено и обосновано, че тези НЛО-та реално са извънземни, посетили нашата планета, уфолозите и вярващите бяха доста развълнувани от събитието.

Само ден по-късно предстояща видеоигра взе въпросните клипчета и успя да ги преиначи в полза на собствения си маркетинг. В туитър беше пуснато гифче с надпис „Добре, маймуни. Като пуснахте тези видеа, можехте поне да ги пуснахте целите“:

Както вече си личи, става дума за римейка на Destroy All Humans. Старата игра излезе през 2005 година за PlayStation 2 и Xbox. В нея играчът трябваше да контролира извънземното Крипто, докато то се бори да превземе Земята чрез нападения над хора с анални проби или употреба на летящата си чиния за унищожение на градове. Феновете на играта не са многобройни, но пък са върли. Затова и Black Forest Games решиха, че е добра идея да направят съвременна версия на играта за повече платформи – PlayStation 4, Xbox One и PC.

Няколко часа след публикацията на горното гифче беше пуснат и официален трейлър към играта с кадри от геймплея. Дизайните не изглеждат супер впечатляващи, но изглежда, че играта ще предложи доста забавление за социопатите, търсещи си оправдание да изтребят човешката раса от името на извънземното Крипто.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В трейлъра за пръв път е обявена и премиерна дата на проекта – 28 юли.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата