1 коментар
the handmaid's tale

Прислужниците на война

Трейлър за четвърти сезон на The Handmaid’s Tale.

Много рядко се получава даден сериал да става все по-хубав с времето, но The Handmaid’s Tale определено го постигна. Въпреки че и в трети сезон имаше тъпи епизоди като онзи в болницата, темпото му като цяло беше значително подобрено, а донякъде дори и логиката на сюжета. Е, след финала му, би било безумие в четвърти сезон сценаристите да се опитат да върнат Джун като прислужница в някое домакинство и, за щастие, такова нещо не се случва. Тя вече официално е част от съпротивата, скита се немила-недрага по улиците на изоставени градове и крои планове за „зверства срещу праведната ни нация“. Hulu пусна само тийзър за дългоочаквания четвърти сезон, но той е достатъчен, за да ни надъха.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Разкрити са ни доста събития от сюжета на четвърти сезон – Джун ще има епичен женски бой с леля Лидия, а с Ник ще се целува страстно. Междувременно командир Уотърфорд и жена му остават в Канада, където ще се справят с новата си ситуация.

Предишни новини, че четвърти сезон ще има само 4 епизода, се оказаха грешни – всъщност, толкова са били заснети преди пандемията, но снимките след това са допълнили броя до 10. Така и огромното забавяне всъщност вече става оправдано.

Премиерата на новите епизоди ще е на 28 април – почти сме сигурни, че в HBO GO ще се качват още същия или на следващия ден.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата