talesfromthecrypt-cryptkeeper-knives-700x394

„Разкази от криптата“ се нуждае от идеите ви

Tales from the Crypt ще си партнира с два други нови сериала – Time of Death и Creatures.

Tales-From-the-Crypt-DVDЕдна от култовите хорър антологии на близкото минало, „Разкази от криптата“, се завръща на екран догодина. М. Найт Шаямалан и TNT стоят зад това смело начинание и предлагат интересно предизвикателство за всеки, който мисли, че е достатъчно креативен – филмиране на собствена идея! Възможността идва от партньорството на продуцентите с Wattpad – платформа за оригинално творчество.

Целта е да се даде възможност на феновете да окажат влияние върху сериала със своето собствено въображение, да се открият нови и свежи гласове в жанра, а един ден сътрудничеството с феновете да стане норма за телевизионните продукции, особено антологиите.

На потребителите на Wattpad ще се предлага участие в различни състезания, като победителите ще пишат сценарии за епизоди на Tales from the Crypt или ще участват по друг начин в реализирането им. Предвиждат се и други сериали-антологии в партньорство с тази платформа, така че възможностите за придобиване на слава чрез собственото ви творчество тепърва предстоят. Конкуренцията обаче е жестока, тъй като в момента Wattpad има 45 милиона потребители и всеки ден там се публикуват хиляди разкази.

Колкото до Tales from the Crypt, Пазителят на криптата, който служеше като водещ на старите серии, няма да се завърне, тъй като HBO все още държи правата за персонажа, а новият продуцент е TNT. Въпреки това концепцията с водещ ще бъде запазена, като ще бъде взет друг персонаж от комиксите – старец с бастун, топлещ се на камината. За догодина са поръчани 10 епизода, но и два други хорър сериала – Time of Death и Creatures. Първият ще е антология, но с истории, които продължават по цял сезон – като в American Horror Story. За дебютния сезон е предвиден разказ за убиец-психопат, който се завръща в родния си град по време на ежегодния панаир, за да отмъсти на хората, които смята, че са разрушили живота му. Creatures ще е психологически трилър за смущаващата история на две бивши най-добри приятелки, които като деца са опитали да изрежат сърцето на техен съученик и да го принесат в жертва на интернет трола г-н Горджи. 15 години по-късно жените са пуснати от лудницата в малък град в Аляска, но г-н Горджи отново ги намира.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата