x-men dark phoenix

Руснаците отново се показаха като най-големите пирати

Изтече трейлърът на „Х-мен: Тъмен феникс“.

Феновете на „Х-мен“ вече претръпнаха да чакат да видят нещо ново от поредицата. Филмът със Софи Търнър (Санса от GoT) „Тъмен феникс“ беше обявен сякаш преди векове, след което многократно отлаган и дооправян. Но мъките скоро ще свършат, защото снимките са завършени и премиерата е след 5 месеца. По този случай Fox вече показват трейлър на разни събития по света, включително на конвент в Русия. И докато по другите места никой не се е сетил (или пък не е успял) да заснеме поне част от клипчето, братушките не пропускат да развалят изненадата и графика на студиото. Един от присъстващите е успял да заснеме целия трейлър с телефона си. Уви, не се вижда целият екран, а репликите са на руски, но изтеклият запис е напълно достатъчен, за да ни даде представа какво да очакваме.

Обновление: Тъй като Fox постоянно трият трейлъра от youtube в нелеп опит да спрат разпространението му, прилагаме един по-издържлив линк – гледайте го тук.

Историята ще бъде фокусирана върху младата Джейн, любимата на Върколака и Циклопа, и нейното пристигане в Академията на професор Ксавиер. Виждаме почти всички важни герои от Х-мен вселената (с новите им актьори) и, изненадващо, кадрите изглеждат достатъчно интригуващи. Всичките закъснения и отлагания, както и липсата на маркетингови материали толкова дълго време, говореха за потенциален провал, но такъв може и да бъде избегнат. X-Men: Dark Phoenix ще бъде пълноценен филм, който все пак ще уважи очакванията на феновете.

Вероятно официалното пускане на трейлъра с хубаво качество няма да се забави много, едва ли повече от няколко дни. Другата седмица излиза „Венъм“, така че студиото вероятно ще иска да се възползва от възможността за реклама.

Премиерата на „Х-мен: Тъмен феникс“, един от последните филми на Фокс за Марвелски супергерои преди сливането с Дисни, ще бъде на 14 февруари.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата