Sylvester-Stallone-Wallpapers-2010-

Силвестър Сталоун става „Ловец“

Отдавнашната идея на Слай да адаптира сайфай романа се приближава към реализация.

Изображение с име: stallone 526
Ще му натежат ли годинките на Сталоун или има все още хляб в него и любимия му екшън-жанр?

Преди много години, в залеза на екшъните със Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Жан Клод Ван Дам и т.н., имаше идея петата част на „Рамбо“ да се направи като адаптация на романа „Ловец“ от Джеймс Байрън Хъгинс. Тази пета част обаче така и не се случи, а закупилият правата Силвестър Сталоун така и си остана, без да ги използва.

Досега. Защото, според последните новини от Холивуд, Сталоун е решил все пак да реализира идеята си и то като самостоятелна адаптация (вместо да се използва сюжета на книгата за нов „Рамбо“).

Романът разказва за ловеца Натаниел Хънтър, който е нает от правителството да убие генно-модифициран получовек-полуизрод, избягал от секретна лаборатория в арктическия кръг. Впрочем, същото беше и описанието на „Рамбо 5“, но това няма особено значение за този тип филми. Така или иначе, главният герой (дали ще е Рамбо или Хънтър) ще е позастарелият Сталоун, който ще пуска изтъркани реплики и ще избива маса народ.

За инициирането на проекта са помогнали от Lionsgate, които искат „Ловец“ да излезе през 2014 г. и то на 3D. Ако се получи, то това ще е първият триизмерен филм на Слай. Нещо повече, Hunter ще разчита на много компютърни ефекти, което също не е типично за лентите на звездата (анимираната кръв в Expendables не се брои).

Ако ви липсват старите безмозъчни екшъни, които направиха Сталоун това, което е днес, то „Ловец“ ще е точният филм за вас. Макар днес киното да върви в малко по-друга посока, успехът на Expendables е вдъхновил Слай да работи още по-усилено за завръщане на любимия му жанр. Това поне означава нова сериозна и научнофантастична роля за трепача на виетнамци, което ще е промяна от последните му изяви, в които основно се шегува със статуса си на застаряваща екшън-звезда.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата