sophie-turner-1387741955

Софи Търнър от Game of Thrones с двойник

Санса ще го раздава фотографка със зловещ преследвач в драмата Another Me.

Сещате ли се за сладураната Санса Старк от „Игра на тронове“? Червенокосото сираче започна най-накрая да се ориентира как да се оправи в този живот към края на четвърти сезон и определено ще я видим в по-различна светлина в пети, където ще използва своята сексуалност и привлекателност като оръжие.

Преди това обаче актрисата ще пусне отделен филм, в който тя изпълнява главната роля – „Другото аз“. В Another Me Софи Търнър играе обикновена тийнейджърка със слабост към фотографията, която открива, че е преследвана от зловещ свой двойник.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Не че филмът изглежда кой знае колко оригинален или високобюджетен, но в трейлъра има достатъчно потенциал за нещо интересно. Най-малкото, главната актриса е приятна за окото.

В поддържащите роли са не по-малко известни имена – Джонатан Рийс Майерс („Дракула“, „Тюдорите“), Рис Айфанс („Невероятният Спайдърмен“, „Елементарно“) и Клеър Форлани („Камелот“, „Военна прокуратура: Лос Анджелис“). Сценарист и режисьор е Изабел Коайет, която има няколко нискобюджетни европейски филма в биографията си дотук, но явно се развива стабилно щом е привлякла такива хора за актьорския състав.

Another Me едва ли ще стигне до България по официалните канали, но в САЩ излиза следващия петък, имал е прожекции и на няколко фестивала, така че ако ви е интересно да го видите и не ви мързи да се поразровите, сигурно ще го намерите все някъде.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата