supernatural

Supernatural ще се отбелязва всяка година със специален празник

Това ще става в градчето Остин, Тексас, с което и двамата актьори са свързани.

Изображение с име: supernatural dayСлед 13 години в ефира и още поне една на път, „Свръхестествено“ започва да получава странни признания от неочаквани места. От тази година нататък, всеки 23 юни ще бъде познат като Supernatural Day!

За съжаление на феновете, празникът не е международен, а важи само за територията на град Остин в щата Тексас. Той е обявен официално в грамота от кмета на града, Стийв Адлер, който поздравява сериала за дълголетието и феновете му. Разбира се, събитието е свързано с главните лица на сериала – както Джаред Падалецки, така и Дженсън Акълс от известно време насам живеят в Остин. Актьорите са допринесли много за развитието на градчето, като Акълс скоро ще си отваря бирена фабрика там. Също така, иначе незабележителното място изживява туристически бум заради феновете на сериала, които го посещават и раздвижват икономиката му през цялата година.

Уви, тази година изтървахме да празнуваме навреме, но догодина може и да се сетим. Честит Свръхестествен ден на патерица!

„Свръхестествено“ явно няма намерение да свършва скоро. Въпреки че 14-ти сезон ще има само 20 епизода, което е намаление на поръчката спрямо други години, фактът, че сериалът е стигнал дотук, е достатъчно похвален. Рейтингите продължават да са добри (всъщност, сред най-добрите за телевизията), а и не може да се каже, че сценаристите са се изчерпали откъм идеи, поне що се отнася до забавните епизоди.

Новите серии от четиринадесети сезон започват на 12 октомври българско време.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата