3 коментара
the winchesters

Трейлър и премиерна дата за The Winchesters

„Семейство Уинчестър“, сериалът-предистория на Supernatural тръгва тази есен.

Supernatural спокойно може да се нарече сериал-легенда. Не всеки сериал успява да изкара цели 15 сезона с цели 320 епизода!

Мнозина останаха фенове на „Свръхестествено“ до самия му край, някои дори искаха и още. Е, вероятно те ще са доволни да научат, че сагата все още е далеч от края си.

На 11 октомври (американско време) тръгва новият сериал The Winchesters. Той ще разкаже историята на Джон и Мери Уинчестър, бащата и майката на Сам и Дийн. Ловенето на демони се предава през поколенията и е време да научим как е протичало то при предишната генерация.

https://www.youtube.com/watch?v=cCL_vwl4XUw

Както виждате от дългия трейлър, Дженсън Акълс се завръща в ролята си, но само като разказвач – ако изобщо има кадри с него, те ще са минимално количество, той по-скоро ще бъде глас зад кадър, който разяснява събитията. Фокусът е върху Дрейк Роджър и Мег Донъли, които ще играят главните герои. Мери вече е ловец на демони, когато се запознава с Джон, а на него тепърва му предстои да навлезе в това опасно поприще.

Пилотният епизод за сериала беше поръчан още през февруари тази година и проектът се задържа жив въпреки проблемите на телевизията и евентуалната й скорошна продажба. Само 4 месеца по-късно вече имаме поръчка за цял сезон, пълен трейлър (вероятно със сцени само от пилота) и премиерна дата. Това е доста бързо развитие и говори за големи доверие и надежди от страна на The CW в „Семейство Уинчестър“.

Повтаряме, премиерната дата е 11 октомври американско време, тоест по нашите торенти първият епизод ще излезе на 12 октомври. След това ще излизат по 1 седмично, като още не е обявено колко серии ще са общо.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата