evil cbs t

Светът свършва в Зло

Тийзър за последния сезон на Evil.

Неотдавна обявиха, че успешният, макар и не суперхитов сериал Evil ще има четвърти сезон, с който историята му ще завърши. Преди това обаче ще покаже продължението на гигантския клифхенгър от края на трети сезон, в който Кристин откри неприятно обстоятелство за майка си. Да не забравяме и за потенциала бебето от яйцеклетката й да се окаже с демоничен принос…

Не е известно защо от Paramount+ са решили да няма повече сезони, но е чудесно, че все пак са дали шанс на сценаристите да завършат по свое усмотрение и са им пуснали предизвестието достатъчно рано – дори са им дали 4 допълнителни епизода, за да ги компенсират. Така историята би трябвало настина да получи достоен финал. Тийзърът обаче не съдържа кадри от тях. Което не му пречи да е зарибяващ с другото, което показва:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Не е дадена конкретна премиерна дата, а и продукцията беше забавена заради стачките, но все пак снимките са приключили още декември миналата година. Очаква се четвърти сезон да започне през май. Преди това вероятно ще видим и пълен трейлър.