1 коментар
the-walking-dead-season6

Тези, които живеят, макар и мъртви

Нови сезони за „Мъртъв град“ и „Дарил Диксън“, трейлър за „Рик и Мишон“ с новото им име.

Тазгодишният Комик-кон в Сан Диего като цяло е осакатен откъм събития и маркетингови материали (което позволява на разни индийски филми да се промотират), но „Живите мъртви“ не са пропуснали да ни дадат трейлъри и новини за всичките си нови разклонения.

Най-добрата новина за все още останалите фенове на франчайза е, че The Walking Dead: Dead City и The Walking Dead: Daryl Dixon вече са подновени за втори сезони. Първият вече имаше шанс да се докаже и събра прилична гледаемост (много далеч от тази на оригиналния сериал, но все пак такива са времената), а вторият още не е дебютирал, но продуцентите имат вяра в него.

Към тези добри новини добавяме и първият пълен трейлър за „Живите мъртви: Дарил Диксън“. В него получаваме отговор на въпроса как е стигнал до Франция и какво в общи линии ще прави там.

Бутон за зареждане на YouTube видео

След края на „Мъртъв град“ ще имаме малка почивка до 10 септември – тогава започва „Дарил Диксън“. Веднага щом неговите 6 епизода приключат, ще се прехвърлим към последните епизоди на „Пази се от живите мъртви“. Там пък ще видим завръщането на Трой Ото като основен злодей. Той уж беше убит от Мадисън в края на трети сезон, но след като тя може да оцелее след експлозия, защо и той да не може. След това ще имаме нова голяма почивка, тъй като разклонението на Рик и Мишон ще дойде чак догодина.

За него също имаме надъхващ тийзър и добра новина. Досега мислехме, че заглавието му ще бъде доста скучно – „Живите мъртви: Рик и Мишон“. За щастие, продуцентите са преосмислили и са му дали нещо по-поетично и препращащо към финала на оригиналния сериал „Живите мъртви“ – минисериалът за Рик и Мишон ще се казва The Ones Who Live. Ще има общо шест епизода, без шанс за втори сезон засега, в които двамата главни герои ще се съберат отново и ще се борят със CRM. Шест епизода звучат доста малко като екранно време, но ако то е фокусирано върху тях и темпото е както трябва, то спокойно може да бъде събрана историята им в толкова. Друг е въпросът дали франчайзът е все още способен на добро темпо

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата