4 коментара
the tick

The Tick – подновен, The Shannara Chronicles – спрян

„Тик“ получава втори сезон, а „Хрониките на Шанара“ остава без трети.

Има повече от месец докато Amazon Prime пуснат останалите шест епизода от първи сезон на The Tick. Въпреки че още не се знае как ще се приемат те, сайтът вече е поръчал втори сезон на сериала. Явно леко идиотският супергеройски комедиен сериал се е харесал на хората, а и критиците го хвалят. Бен Едлънд ще продължи да пише сценариите, а Питър Стефанович и Грифин Нюман остават в главните роли. Тепърва ще се провежда кастинг за нови персонажи.

Шарън Югадо от Амазон Прайм не пести похвалите си за главните действащи лица: „Бен е създал оглушаващ хит, а Питър и Грифин са вдъхнали на Тик и Артър дълголетен живот. Нямаме търпение да доставим на феновете още от вселената на Тик скоро“. Така е, Шарън, и феновете нямат търпение.

Изображение с име: shannara

Междувременно, ситуацията в Шанара е много по-неприятна за замесените в нея. След хвърлени маса пари в първи сезон и лоши отзиви за MTV, The Shannara Chronicles се премести по Spike. Там обаче зрителите не го последваха – средната гледаемост е по-малко от половин милион души на епизод, дори с отчитане на записалите го на DVR за по-късно гледане. Мнозина не са доволни и от някои промени във втори сезон – повече кръв и екшън, по-малко интересни сюжети и лишаване от някои герои. Създателите на сериала сега разчитат на Netflix (където вече може да се гледа) или Amazon да инвестират в трети сезон, но второ местене е малко вероятно. В крайна сметка, надписът „Следва продължение“ след финала на сезона беше малко нахален от тяхна страна, защото спирането не е изненадващо за никого, освен за тях.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата