1 коментар
tick-1-pic

Трейлър за The Tick

Епично приключение? Може би не чак толкова…

Преди време ви писахме за супергеройския проект на Amazon Prime – The Tick – съвременна версия на едновремешен сериал за абсурден персонаж, надарен със свръхсила, но не и с чувство за стил или хумор. Тика е убеден, че светът има нужда от него, но дали наистина е така? Преценете сами по трейлъра:

https://www.youtube.com/watch?v=yKFxFqOmqcs

The Tick е сред ранните пародии на супергерои, както и една от най-успешните за времето си. Позитивната реакция на зрителите спрямо пилота на Amazon за римейка показва, че може би за него има място и в съвременния телевизионен пейзаж.

В главните роли са Питър Серафинович и Грифин Нюман – първият е супергероят в синьо, а вторият, Артър, явно ще се опитва да му подражава, но ролята му е по-скоро на придружител. Така или иначе, двамата се възползват от суперсилите си, за да се борят с опасни злодеи, като Терор на Джаки Ърли Хейли, която оказа голямо влияние върху детството на Артър.

Въпреки че реакциите към трейлъра не са особено позитивни или ентусиазирани, Амазон разчита много на своя сериал и ще го представя на Комик-кон в Сан Диего. Дали там ще намери публиката си – предстои да видим.

Първият сезон ще излезе накуп – на 26 август.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата