daybreak

Тийнейджъри в апокалипсиса

Трейлър за сериала Daybreak.

Използваме периода на затишие откъм интересни новини, за да ви покажем един трейлър, който излезе миналия месец – за сериала Daybreak на Netflix. Той беше обявен още миналата година и около продукцията не се вдигаше шум… За съжаление, шум не вдигна и трейлъра, въпреки че вероятно има какво да очарова поколението Z – поне черен хумор има достатъчно:

https://www.youtube.com/watch?v=aJAu0cqp2n4

Според описанието: „в този пост-апокалиптичен сериал, огъващ границите между жанровете, градът Глендейл в калифорния е населен от мародерстващи банди спортисти, геймъри, клуб 4-Н и други страховити племена, които ритат задници докато се борят да оцеляват след ядрения взрив. „Пукнала зора“ следва еклектична група оцелели, които навигират из странния и коварен свят – това е отчасти самурайска сага, отчасти очарователна история за порастване, отчасти грандиозна битка“.

Netflix взеха да залагат твърде много на количеството вместо на качеството, но пък така има по нещо за всекиго. Сериалчето може и да заслужава да му се даде шанс, поне ако сте в целевата му група откъм възраст.

Премиерата е на 24 октомври.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата