insugent-poster-cube

Тийзър за следващите Дивергенти

„Бунтовници“ показва една от симулациите на Трис.

Времето лети и наближава времето за следващите „Игри на глада“. Но докато чакаме те да пристигнат (другия петък), нека погледнем първия тийзър към „Бунтовници“, втория филм от серията „Дивергенти“:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Очевидно това е една от симулациите на Трис (или пък сън), тъй като няма как случващото се да е наистина. Главната героиня лети и прескача сгради като спайдърмен – и колкото и да е безстрашна, няма как да го прави в реалния свят. Въпреки това, кадрите показват нейното развитие в кастата и доколко наистина се е освободила от страха и ограниченията си.

Иначе, тези, които са гледали първия филм или са чели книгите, знаят горе-долу какво да очакват и е малко вероятно „Бунтовници“ да бъде кой знае колко по-добър от „Дивергенти“. От друга страна, „Възпламеняване“ отбеляза значително подобрение спрямо първия „Игрите на глада“, а „Дивергенти“ доста копира от поредицата, така че всичко е възможно.

От тийзъра не се разбира много за сюжета на филма, но ние вече знаем, че той се развива 3 дни след събитията в „Дивергенти“. Трис и Фор бягат от ерудитите и се готвят за войната между кастите, а Джанин продължава да се бори за тотална доминация над всички в руините на Чикаго. Челите книгата знаят, че новия филм ще започне с кастата на Миротворците и ще ни запознае по-добре с Безкастовите.

The Divergent Series: Insurgent излиза на 20 март 2015 г.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата