ins-hit-cin

Трейлъри за Insurgent, Hitman, Cinderella

Вижте нови кадри от „Бунтовници“, „Пепеляшка“, „Хитмен: Агент 47“.

Готова е нова тройна порция трейлъри, като този път те ще са за очаквано продължение, за нова игрална приказка и за неособено очакван рестарт на филм по игра.

Започваме с най-апетитното от пакета, а именно продължението на „Дивергенти“ – „Бунтовници“. След всички тийзъри, залагащи предимно на сцената със съня (явно ще е най-ефектната от филма) най-накрая имаме по-нормален трейлър. Режисьор на втората част е Робърт Швентке (RED, R.I.P.D), който заменя Нийл Бъргър и ще се опита да направи за „Дивергенти“ това, което Франсис Лорънс направи за „Игрите на глада“ – значително по-добро продължение. Не знаем дали ще успее, но му стискаме палци.

https://www.youtube.com/watch?v=8ZAMx1uPlGA

 

Продължаваме с любимия наемен убиец на цяло поколение геймъри. Предишният филм по Hitman, който се снима в България не беше голям успех, нито пък беше особено интересен, но въпреки това 20th Century Fox искат да опитат пак. Следващият опит, „Хитмен: Агент 47“ едва ли ще е с много по-задълбочен сюжет, но поне на ниво каскади, екшън, специални ефекти и саундтрак изглежда с класи над предшественика си. Ще се заложи и с една идея повече на фантастичния елемент, а именно клонирането на хора и генното инженерство с цел създаване на супер-убийци.

https://www.youtube.com/watch?v=A8fr9YD-OUg

 

За финал ще укротим малко нещата с по-умиротворителния нов трейлър на „Пепеляшка“. Лили Джеймс и Ричард Мадън ще изиграят приказните герои в прелестната интерпретация на Дисни, като всеки следващ трейлър ни навира все повече от въпросната прелест в очите – дали това ще е привлекателно за публиката предстои тепърва да видим.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Insurgent излиза на 20 март, Hitman: Agent 47 – на 28 август, а Cinderella – на 13 март.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата