4 коментара
Falling-Skies-Season-2-Banner

Трейлър за 4-ти сезон на Falling Skies

Небесата ще падат по нови начини през следващото лято.

Миналата година „Падащи небеса“ разчупи леко формулата и отново потърси подобрение спрямо предишния сезон. Донякъде му се получи, макар че в последния епизод разтърсващите разкрития отново бяха клиширани и/или предвидими – връщането на Ан, бързото порастване на дъщеря й… Но сега, след като тези банални обрати минаха, има потенциал за превръщането им в интересни сюжетни линии. Какво още ще бъде разкрито около дъщерята?

Новият трейлър за Falling Skies определено залага на този въпрос, като подклажда и нови – кое е русото момиче, явяващо се на Бен? Какви са новите технологии на извънземните, загатнати в анимираните кадри? За какви лъжи говори момичето в сцената с войниците? Трейлърът е загадъчен, но надъхващ:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Ако не друго, то поне разбираме, че Ан ще бъде доста по-важен герой през този сезон. Има доста сцени с нейно присъствие, някои от тях доста агресивни – няма как да не дойде момент, в който натрупаната безпомощност от отвличането й да избие. Явно ни очаква и епизод със спомени, или поне сънища, тъй като сцената с Карън и бебето е нова, а Карън е вече мъртва.

Какъвто и да е отговорът на въпросите, ще го научим на 23 юни, когато „Падащи небеса“ се завръща с четвъртия си сезон.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата