Ant-Man-Trailer-1-Photo-Scott-Lang-Paul-Rudd-in-full-costume

Трейлър за Ант-мен

Посрещнете новия супергерой на Марвел – Човека-мравка!

Човек-паяк, Човек-прилеп (Батман), Човек-мравка… къде ще свърши всичко това? Но не, няма как да мислим за край на комиксовите супергерои в кината, защото те са в пика си и ще бъдат в него още дълги години. Може би предстоящият „Ант-мен“ е само началото…

Макар сега Ant Man да изглежда като поредния от многото, първоначалните планове на Марвел бяха да го представи много по-рано във филмовата си вселена, дори преди да има обединена филмова вселена въобще. На Едгар Райт му отне 8 години да свърши нещо полезно по филма (който за него е бил нещо като детска мечта), но в последствие се отказа заради творчески различия с Марвел. Сегашният режисьор, Пейтън Рийд, взима каквото е свършено по Ант-мен и получава задачата да го представи на публиката, вече привикнала с блокбъстъри от комиксовото студио.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Трейлърът изглежда доста по-драматичен, отколкото очаквахме, и се фокусира върху изкуплението. Престъпникът Скот Ланг (Пол Ръд) е взет под крилото на Хенри Пим (Майкъл Дъглас), който вярва в неговите способности да се превърне в супергерой. В клипчето виждаме и Хоуп Ван Дайн (Еванджелин Лили) да размахва пищов, а Дарън Крос (Коури Стол) да загатва за суперзлодеизма си. За щастие, Марвел осъзнават колко тъпо звучи името на главния герой и се бъзикат с името, но ще видим дали това е достатъчно, за да отговори лентата на ви$оките $тандарти, поставени от предишните филми.

Премиерата на Ant Man е на 17 юли 2015, като преди него, на 1 май, ще гледаме „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“, а след него, на 6 май 2016 ще видим „Капитан Америка: Гражданска война“.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата