guild wars 2 hot

Трейлър за Guild Wars 2: Heart of Thorns

Експанжънът излиза след по-малко от месец.

Кралят на MMORPG-тата може да е неоспорим – World of Warcraft, но освен него има и други игри, които не просто заслужават внимание, а са си направо класики. Една от тях е Guild Wars. Нейната втора част наскоро стана безплатна, за да привлече повече играчи и да ги подготви за първия експанжън – Guild Wars 2: Heart of Thorns.

Новият трейлър за експанжъна се фокусира върху Мордремот, големия злодей, и Ритлок, персонаж от Guild Wars 2, който ще бъде и първият Revenant – нов клас герои, който ще бъде въведен с Heart of Thorns. Подобно на трейлърите на Близард, този печели вниманието с красиви визии и вълнуваща битка.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Други нововъведения в експанжъна ще бъдат нова зона за изследване – Магуума, елитна специализация за съществуващите класове и ново съдържание както за PvE, така и за PvP. Хубавото при Guild Wars е, че класовете за героите не са чак толкова съществени за достъпното съдържание, колкото при други игри, което означава, че повечето от нововъведенията ще са достъпни за всички играчи, независимо от техните клас или раса.

Guild Wars 2: Heart of Thorns излиза за компютър на 23 октомври 2015.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата