2-Iscariot

Трейлър за Iscariot

Българската научно фантастична късометражка е почти готова за световна премиера!

Проектът Iscariot на Анди Михов, Алекс Петрова и Ина Занева достига своята кулминация. Късометражният научно фантастичен филм е почти готов, а отскоро е достъпен и неговият трейлър! Капитан Джеймс Бенет е разпитван за съдбата на космическа колония от мистериозни фигури… Дали това изобщо са хора и какви игри играят те върху ума му?

https://www.youtube.com/watch?v=iMDhP1_jY1Q

Истината е, че като за първи филм, финансиран от Indiegogo, „Искариот“ изглежда доста добре. Веднага си личи, че тримата българи зад проекта са направили добър избор, привличайки чужденци за актьорския състав – единият разпитващ наподобява гласа на агент Смит от „Матрицата“, а женският глас звучи като изваден от „Доктор кой“ – тези асоциации няма как да бъдат постигнати с български актьори, говорещи на английски.

Явно е, че поради ограничен бюджет и времетраене няма как трейлърът да бъде динамичен и наситен с кадри, но добре се загатват мистерията и объркването, което главният герой изпитва по отношение на мъчителите му и целта на разпита. Неочаквано, имаме дори и компютърни ефекти, което е нетипично за подобни проекти (тъй като също иска пари), саундтракът е на ниво, а и бялата стая изглежда доста добре (спомнете си ексклузивните фотоси от снимачната площадка и какво всъщност представлява тя).

Стискаме палци за идеята, както и голямото разкритие накрая, да се окажат достойни за останалите качества на филма – това ще разберем когато „Искариот“ направи своята онлайн премиера.

А ако искате да си припомните интервюто със сценариста, Анди Михов, покрай него и детайлите около Iscariot, натиснете тук.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата