A QUIET PLACE

Трейлър за „Нито звук 2“

Quiet Place се завръща с пред- и следистория на първия филм.

С под 20 милиона долара бюджет и над 340 милиона приходи в световен мащаб, „Нито звук“ стана тотален хит през 2018 година. Той беше харесан и от критиците, въпреки че ние имахме доста забележки към него. Така или иначе, с подобни резултати, продължението му беше в кърпа вързано! Хората не са се бавили с продуцирането му и то скоро ще тръгне по кината. Вече имаме и трейлър към него:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Трейлърът е доста по-шумен, отколкото името на филма предполага, но пък е вълнуващ. Виждаме както ден първи от нашествието на мистериозните чудовища със суперслух, така и продължението на историята, чийто край видяхме в първия филм. Героинята на Емили Блънт явно се е вдъхновила да спасява човечеството с трика, който тя и семейството й откриха, но дали от човечеството е останало нещо, заслужаващо спасяване? Въпросът може би е вдъхновен от сериала „Живите мъртви“, но ще е интересно да видим нова негова интерпретация.

Джон Кразински отново е сценарист и режисьор, но героят му няма да се завръща пред камера. Припомняме, че той е съпругът на Емили Блънт и игра нейн съпруг и в първата част на „Нито звук“. Ще има нови персонажи, като в тях ще се превъплътят сравнително известни актьори – Сиаран Хиндс и Джимон Хонсу.

Премиерата на A Quiet Place Part II е на 20 март.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата