2 коментара
Eve-Hewson-Taron-Egerton-in-Robin-Hood-2018

Трейлър за новия Робин Худ

Тарън Едгъртън се превъплътява в прословутия разбойник.

Образът на Робин Худ е един от най-старите и най-познатите в литературата. Популярността на образа не угасва и днес, което е причина постоянно да се появяват различни филмови и телевизионни адаптации на неговата история. Звезди като Кари Елуис, Кевин Костнър и Ръсел Кроу са се превъплътявали в него, макар че ролята на Ерол Флин от 1938 г. все още се смята за най-добрата. Време е нов млад актьор да се нагърби с тежката задача да измести класиката и да представи героя на днежната младеж – Тарън Едгъртън, когото вече познаваме от „Kingsmen: Тайните служби“. Вече разполагаме с първите кадри от неговия „Робин Худ“:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Ако случайно това ви напомня на миналогодишния резил на Гай Ричи „Крал Артур: Легендата за меча“, не се учудвайте. Костюмите и актьорите изглеждат също толкова неадекватни, колкото и там, а историята – също толкова лишена от вдъхновение. Въпреки това, никога не знаем коя предварително отписана лента ще ни изненада с нещо добро.

Режисьор тук е Ото Батхърст, който е познат с епизод 1.1 на Black Mirror (един от най-лошите) и откъслечни серии от няколко неизвестни сериала. Сред актьорския състав откриваме Джейми Дорнан (извратения богаташ от „50 нюанса сиво“), Бен Менделсон (злодея от „Играч първи, приготви се“ и „Rogue One: История от Междузвездни войни“), Джейми Фокс (Джанго от „Джанго без окови“), Джош Хърдман (Грегъри Гойл от „Хари Потър“) и още няколко души, за които се чудим защо се излагат.

Премиерата на Robin Hood е на 21 ноември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата