Нови трейлъри за Christopher Robin, Skyscraper, Upgrade

Филмите „Кристофър Робин“, „Небостъргач“ и „Ъпгрейд“ имат нови, по-пълни рекламни клипчета.

Писали сме новини за всеки от тези три филма, но в тях трейлърите са стари и постни. Ако проявявате интерес към трите продукции, вероятно ще ви е интересно да видите новите клипове към тях, в които се показват повече кадри и историята се разкрива по-обстойно.

Започваме с Christopher Robin, в който човешкият герой от Мечо Пух вече е пораснал и е забравил детето в себе си. Нещо повече, забравил е и душата си, тъй като пренебрегва семейството за сметка на работата. Мечо Пух обаче се връща в живота му в точния момент, за да го върне в правия път. Плюшената играчка продължава глуповато да ръси мъдрости, но скоро Пух и приятелите му ще имат приключения в съвсем нов за тях свят – нашия (макар и преди известно време, не съвременния). Вижте сами. Премиерата е на 3 август.

Продължаваме с „Небостъргачът“, където главната роля е на Дуейн Джонсън. Гологлавият бивш кечист от известно време насам е магнит за пари – много малко от неговите филми се провалят в бокс-офиса, а хубавите такива направо разбиват рекорди („Джуманджи 2“). Никой не знае какво ще се случи, когато нещо се обърка. Това е рискът, който крие Перлата – най-високата и технологична сграда в света. В новия трейлър на Небостъргачът бившият агент на отдела за спасяване на заложници към ФБР и ветеран от армията на САЩ Уил Форд (Скалата) ще се изправи пред много професионални и житейски предизвикателства в опит да защити най-ценното – своето семейство, и ще подари на зрителите едно наистина зрелищно екшън преживяване. Премиерата е на 13 юли.

За финал – Upgrade – филм, в който технологиите са доста по-научнофантастични, а насилието, което по-горе, ако го има, ще е направено така, че да е поносимо и за деца, тук ще е в изобилие и определено неподходящо за под 14-годишни. Логан Маршал-Грийн се ъпгрейдва със софтуер, който прави от тялото му машина за убиване. Обновлението му идва точно навреме, за да отмъсти за убийството на жена му. Премиерата в САЩ е на 1 юни, засега у нас такава не се планира, но може и да го видим на някой фестивал.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.