1 коментар
agents of shield 5

Трейлър за пети сезон на „Агентите на ЩИТ“

Колсън и компания са в космоса.

След като отбеляза пореден рейтингов спад миналата година, сериалът Agents of S.H.I.E.L.D. беше предвиден за спиране. Дисни обаче се намеси в делата на подопечната си телевизия АВС и поиска подновяване. Резултатът е налице – на 1 декември американско време ще видим първата серия от пети сезон. По време на излъчването на последния епизод от Inhumans (засега е последен само за сезона, но никой не очаква да има други) беше излъчен трейлър за завръщането на „Агентите от ЩИТ“, който показва, че историята им ще придобие доста по-космически мащаби…

Бутон за зареждане на YouTube видео

В едноминутното клипче виждаме екипа на космически кораб, преследвани от зъл пришълец, както и завръщането на извънемните Крий в сюжета. Дали излизането на екипа в космоса ще бъде достатъчно, за да привлече отново зрителите към сериала? Ще бъде ли това повод за препратки към предстоящите филми в Марвел вселената?

Любопитно е, че обикновено по това време на годината „Агентите от ЩИТ“ вече се излъчва. Този път обаче телевизията реши да го отложи, за да тръгне есенният сезон с „Нечовеците“. Уви, масовото оплюване на киноверсията на първите два епизода не доведе до нищо хубаво за този сериал и по телевизията, като средният брой зрители на епизод след края на сезона е малко над 2,5 милиона. Така той е на предпоследно място по гледаемост в списъка на всички продукции на АВС – на последно място е неочаквано подновеният „Имало едно време“, който се излъчва в същата вечер. За нещастие на агентите, техните серии също ще бъдат пускани в петъчните вечери, които са най-трудните за събиране на зрители. Общо взето, бъдещето изглежда мрачно и за трите споменати в новината сериала, така че ако ги харесвате – наслаждавайте им се докато ги има.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата