the flash season 6

Трейлър за последния сезон на „Светкавицата“

Едно последно бягане.

Комиксовата вселена в сериалите на DC и CW залязва, но поне повечето й представители си отиват достойно. „Светкавицата“ се оказа най-дългия сериал в този франчайз като издържа цели девет сезона. Той е първото разклонение на хитовия „Стрелата“, който продължи само седем сезона.

В последните си епизоди Светкавицата отново ще спаси света, този път за последно. Ще се срещне отново със стари приятели и ще се изправи отново срещу стари врагове.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Макар и само с 13 епизода, последният сезон ще има повече от достатъчно време да завърши историята и да изпрати героите подобаващо. „Светкавицата“ е и последният сериал, ситуиран на Земя Прим, като „Супермен и Лоис“ се развива на различна Земя.

Впрочем, за него също е обявена премиерна дата – 14 март, по същото време ще тръгне и новият сериал „Готъмските рицари“. В трети сезон на Superman & Lois Криси се затруднява да балансира любовната си връзка и приятелството си с Лоис, а самата Лоис е изпратена на мисия под прикритие, която разкрива смъртоносен враг, заплашващ да промени семейство Кент завинаги. Пътищата на синовете пък се разделят, тъй като Джордан открива какво означава да си имаш супергеройска идентичност, а Джонатан търси смисъл на живота си извън футболното поле. Генерал Самюъл Лейн пък вече знае, че никой друг не може да работи със Супермен както него, затова се връща на поста си, но там пък влиза в конфликт с внука си. В Gotham Knights Батман е мъртъв и Готъм Сити е като избухнала пръчка динамит без Тъмния рицар да го защитава. Осиновеният син на Брус Уейн, Търнър Хейс, е набеден за убийството му, както и децата на враговете на Батман.

Преди да стигнем до последните два сериала от семейството на DC обаче, ще имаме цял месец, в който да се радваме само на The Flash. Премиерата на неговия девети сезон е на 8 февруари.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата