13 коментара
Star Trek into Darkness poste 5r

Трейлър за Star Trek Into Darkness

Разрушения, експлозии и зрелищни битки в рекламното клипче за следващия „Стар Трек“ на Джей Джей Ейбрамс.

Преди около две седмици излезе тийзър за трейлъра на следващия филм „Стар Трек“. Ние умишлено го пропуснахме, за да можем сега да се насладим напълно на официалния двуминутен трейлър. Той определено изглежда епично и надъхващо:

http://www.youtube.com/watch?v=1BztORqDKtI

Феновете на старите Стар Трек-ове ще разпознаят още от любимите си герои, пренаправени в новите филми. Доктор Карол Маркъс (Алис Ийв) например е молекулярен биолог от оригиналната времева линия на сюжета. Там тя се влюбва в Кърк и двамата имат син, когото кръщават Дейвид. По кратките проблясъци в трейлъра съдим, че в следващия филм явно ще видим зародиша на бъдещата им връзка. Бенедикт Къмбърбач, който ще се превъплъти в злодея на филма, също ще е персонаж от старите серии, но още не се знае кой точно (въпреки че официално, героят му ще се казва Джош Харисън, име, което не е известно с нищо).

Разбира се, от предишния филм ще се завърнат в главните роли Крис Пайн, Закари Куинто, Зоуи Салдана, Карл Ърбан, Джон Чо, Антон Йелчин и Саймън Пег.

Официалното резюме на сюжета: Когато екипажът на Ентърпрайз е повикан обратно вкъщи, членовете му откриват, че непреодолима сила, идваща от собствената им организация, е взривила флотилията и е оставила света в криза. Капитан Кърк трябва да влезе във военна зона и да залови човек-оръжие, способен на масово унищожение. Докато нашите герои са хвърлени в епична игра на шах на живот и смърт, любовта ще бъде предизвикана, приятелствата ще бъдат поставени на изпитания и единственото останало семейство на Кърк, неговият екипаж, ще трябва да направи редица саможертви…

„Стар Трек в тъмнината“ излиза по кината на 17 май.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата