4 коментара
The-Suicide-Squad

Трейлър за The Suicide Squad

„Отрядът самоубийци“ или „Отряд самоубийци 2“ показва първи кадри.

Джеймс Гън е огромен фен на комиксите и го доказа с превъзходната кино-адаптация на „Пазители на галактиката“, след което го потвърди с втората й част. По време на пред-продукцията на третата обаче Дисни го уволниха поради обвинения в тормоз, при което DC веднага го прилапаха за техния „Отрядът самоубийци“ – полу-продължение, полу-рестарт на злополучния „Отряд самоубийци“ от 2016 г. Нещата с Дисни и Марвел вече се изгладиха и Гън ще направи трета част на Guardians of the Galaxy, но преди това ще видим The Suicide Squad. Днес излезе и първият трейлър за него:

Бутон за зареждане на YouTube видео

В продукцията са вкарани някои от най-популярните холивудски актьори – дори Силвестър Сталоун озвучава акулата. Марго Роби, Джоел Кинамен, Джей Кортни и Виола Дейвис се завръщат в познатите си роли, а Идрис Елба и Нейтън Филиън тепърва се присъединяват. Виждаме и имена, с които Гън по принцип обича да работи, като брат му – Шон Гън, и Майкъл Рукър.

Както може да се очаква, комикс феновете са доволни от видяното. Въпреки че има основания за притеснения (хуморът не изглежда като да е на нивото от „Пазители на галактиката“, героите са твърде много, за да могат да получат смислени истории), очакванията на традиционните за тези филми зрители са големи.

Премиерата е на 6 август.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата