Ash vs Evil Dead Season 3 2017

Трейлър за трети сезон на Ash vs. Evil Dead

Аш отива в гимназията на дъщеря си.

Втори сезон на Ash vs. Evil Dead не беше толкова силен, колкото първи, но със сигурност беше достатъчно добър, за да очакваме новите серии с нетърпение. Уви, ще трябва да почакаме до 2018 г. за тях, но феновете знаят, че си струва. Последният епизод завърши доста добре за Аш и приятелите му, но щастието му няма да трае дълго.

https://www.youtube.com/watch?v=_rofKFFa4tA

В трейлъра виждаме дъщерята на Аш, която явно не знае за него (интересно е той кога и как е научил за нея). Отрочето на устатия демоноборец се казва Бренди (удачно) и се играе от Ариел Карвър-О`Нийл. Междувременно, Руби (Люси Лоулес) отново се завръща, по-окървавена от всякога и очевидно отново зла.

Танковете обещават война или нападение на огромно чудовище, а продуцентите – най-гнусната сцена досега, задминаваща дори битката на Аш с трупа в моргата от втори сезон.

Премиерата на трети сезон е насрочена за 25 февруари в САЩ – стискаме палци допълнителните 4 месеца за продукция (досега десетте половин-часови епизода започваха през октомври и завършваха през декември) да се отразят положително на качеството й.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата