Нови трейлъри за Ash vs. Evil Dead, Jessica Jones, Timeless

Наближават премиерите на трети сезон от „Аш срещу злите мъртви“, втори сезон на „Джесика Джоунс“ и втори сезон на „Без време“.

Последните няколко дни ни донесоха достатъчно трейлъри за нова колекция. Време е да обърнем поглед към малкия екран и да разберем какво ще ни предложи той в най-близко бъдеще.

Бързаме да ви покажем новите реклами за трети сезон на „Аш срещу злите мъртви“. У нас сериалът ще бъде достъпен на HBO GO от 26 февруари (едва ден след премиерата на първи епизод в САЩ). Аш е професионален ловец на чудовища, който прекарва последните 30 години избягвайки всякакви отговорности и най-вече – живите мъртви, с които „уж“ трябва да се бори. Идва обаче моментът да покаже на какво е способен. Какво да очакваме от третия сезон? Виждаме Аш, който вече живее в града и е нещо като местен герой. Издържа се като пише смотани рекламни текстове и управлява магазина за техника на баща си. Животът изглежда нормален, но както знаем всичко предстои да се обърка.

Специално за Ash vs. Evil Dead имаме и допълнителна реклама, в която виждаме кадри от трети сезон, представени като интро на ситком от 80-те…

Продължаваме с една идея по-сериозната „Джесика Джоунс“, която се учи да се справя с гнева си. Поредната реклама за втори сезон ни показва нови кадри, макар и без те да съдържат нова информация. Фокусът е върху личната драма на леко подпийналата г-ца Джоунс, свързана с нейното минало и нейните суперсили. Премиерата на новите серии е на 8 март, в сайта на Netflix.

Миналата година един интригуващ нов сериал за пътуване във времето беше спрян, но все пак получи втори шанс с втори сезон, благодарение на усилията на феновете. В следващите епизоди екипът ще продължи да се справя с неловки ситуации, свързани с изпращането им в миналото, но и ще се изправи срещу нов враг, заплашващ историята. Клипчето по-долу не е единен трейлър, а по-скоро сбор от различни реклами. Струва си да се изгледат всичките, защото навсякъде има нови кадри. NBC мести Timeless в неделната вечер, където се надява да привлече по-голяма публика и да оправдае доверието в подновяването му. Премиерата е на 11 март.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |