hobbit2-hunger2-thor2

Трейлъри за Hunger Games 2, Hobbit 2, Thor 2

„Игрите на глада: Възпламеняване“, „Хобитът: Пущинакът на Смог“ и „Тор: Светът на мрака“ пускат нови промо-клипчета. Вече има и билети в предварителна продажба за „Тор: Светът на мрака“

Тази година ни чакат много продължения на предишни хитове, всички от които обещават да са още по-големи хитове от предшествениците си! The Hunger Games: Catching Fire, Thor: The Dark World и The Hobbit: The Desolation of Smaug имат нови трейлъри, с които да ви зарадват!

Първо ще ви представим „Игрите на глада: Възпламеняване“. Вече сме ви показвали трейлър към втората битка на живот и смърт за Катнис, но за първи път имаме нещо по-конкретно около новата арена. Животът на Катнис е станал много по-сложен откакто спечели 74-тите игри на глада. Но най-голямото усложнение идва със 75-тите такива – тя отново е избрана и този път от оцеляването й зависи не само нейният живот, а и този на цялата нация.

Режисьорът Франсис Лорънс е приел интересен подход. Първите сцени на филма са заснети с обикновена камера. Моментите във филма след стъпването на Катнис на новата арена обаче са заснети за IMAX. Триизмерното представяне на 75-тите игри на глада цели да ги отличи от останалата част на филма, а и да покаже колко по-различно се чувства Катнис. Комбинирайте тази блестяща идея с липсата на тресяща се камера и ще получите един много по-добър от режисьорска гледна точка втори филм!

Какво да кажем за „Хобитът: Пущинакът на Смог“? Легендата продължава и макар да е по-малка по мащаб от тази във „Властелина на пръстените“, значението й продължава да нараства във втория филм за приключенията на Билбо Бегинс. Отново виждаме много различни локации и изпипани фентъзи-пейзажи, така че феновете едва ли ще останат разочаровани.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Остана да видим ТВ-рекламката с нови кадри от „Тор: Светът на мрака“. Алън Тейлър, режисьорът, се е поучил от критиките към първия филм и ги е поправил – а именно, събитията на Земята не се случват в някое скучно затънтено градче, а в Лондон. Междувременно, събитията на Асгард не се случват само в най-лъскавите и блестящи части на планетата – създадени са достатъчно поводи да се покажат и задните улички на Асгард, а присъствието на лъскавите тронни зали от първия филм е с цел те да бъдат взривени. Звучи обещаващо, нали?

Бутон за зареждане на YouTube видео

В българските кина вече се продават билети за „Тор: Светът на мрака“. Премиерата у нас е една седмица преди щатската, а в някои кина ще се организират и специални маратони. Във всички Cinema City салони в страната ще се състоят прожекции на „Тор: Богът на гръмотевиците“ на 31 октомври от 21:00, а в 0:01 на 1 ноември – премиери на „Тор: Светът на мрака“. Ако отидете на това събитие ще получите и плакати на скандинавския Бог от комикс-вселената на Марвел.

Игрите на глада 2 излизат на 22 ноември, Хобитът 2 – на 13 декември, а Тор 2 – на 1 ноември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата