kgfkhgkjhg

Трейлъри за Legend of Hercules, Spider-Man 2, Jupiter Ascending, Godzilla, Edge of Tomorrow

„Легендата за Херкулес“, „Невероятният Спайдър-мен 2“, „Пътят на Юпитер“, римейкът на „Годзила“ и „На ръба на утрешния ден“ показват нови сцени.

Както обикновено, декември месец гъмжи от трейлъри за предстоящи интересни филми и тази година това не е изключение. Тази седмица ще ви представим цели 4 нови промо-клипчета!

Започваме с най-новите, макар че вече сме виждали сцени от тях и преди. В „Легендата за Херкулес“ (или „Херкулес: Легендата започва“) титулярният полубог няма почти нищо общо с първообраза си от древногръцката митология, но затова пък е почти постоянно съблечен. Хубавото е, че дори американците се присмиват на абсурдността на филма, но лошото е, че това няма да му попречи да бъде блокбъстър.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължаваме с новите сцени от „Невероятният Спайдър-мен 2“. Както вече разбрахме, най-голямата му битка започва, а противниците ще са няколко. Международният трейлър залага малко повече на комичните моменти във филма и отново дава увереност на феновете, че следващата част няма да ги разочарова.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължаваме с филмите, от които още не сме ви показвали сцени (въпреки че трейлърите им излязоха преди няколко дни и е вероятно да сте ги виждали вече на други сайтове, за което се извиняваме 🙂 ). Jupiter Ascending е новият опит на братя Уашовски да очароват публиката. За разлика от „Облакът атлас“ обаче, тук и инвеститорите очакват хит, който дори може да стане начало на трилогия. Мила Кунис е Юпитер – украинска имигрантка в САЩ, работеща като чистачка на тоалетни (не сме убедени, че Юпитер е типично украинско име за момиче, но нищо). Един ден на нея й се явява Чанинг Тейтъм, който е генетично подобрен супервойник, и й казва, че съдбата й е отредила по-важна роля. Нейното съществуване заплашва да наруши баланса на силите във вселената – място, където на повечето планети по-висши от хората еволюирали същества са на върха на обществената йерархия. Може да звучи малко тъпо, но трейлърът всъщност изглежда много обещаващо!

Бутон за зареждане на YouTube видео

Римейкът на „Годзила“ също пусна промо-клипче. Сюжетът там е ясен – огромно чудовище се появява все тая откъде и започва да мачка градовете. Тийзърът започва с доста напрегната и мрачна сценка, а следващите кадри обещават една доста добра интерпретация на японската любимка.

http://www.youtube.com/watch?v=mBwsUD7jYCI

За финал ви пускаме трейлъра на „На ръба на утрешния ден“. Том Круз и Емили Блънт се борят срещу извънземна инвазия, която сякаш не може да бъде спряна. Но те имат на своя страна един добър коз – след всяка смърт преживяват деня си наново и получават нов шанс да победят. Супервойниците от бъдещето изглеждат малко като звездни рейнджъри, а идеята за повтарящите се дни не е нова, но все пак има шанс комбинацията да се окаже успешна.

Бутон за зареждане на YouTube видео

The Legend of Hercules излиза на 10 януари, The Amazing Spider-Man 2 – на 2 май, Jupiter Ascending беше съвсем наскоро изместен по-рано за 18 юни (вместо първоначално обявения 25-ти), Godzilla започва да сее разруха на 16 май, а Edge of Tomorrow идва на 30 май.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата