6 коментара
sharknado-2-the-second-one-new-york-city-syfy

Трейлъри за второто акулонадо

Syfy удари кьоравото (буквално) с „Акулонадо“ и ще опита да повтори успеха с „Акулонадо 2: Второто“.

Помните ли идиотията Sharknado? А помните ли, че успехът й беше толкова голям, че Syfy направо взривиха социалните мрежи и трябваше да повтарят филма няколко пъти, всеки следващ с все по-голям рейтинг? Логично, съвсем скоро ще се стигне и до продължение, което обещава да е още по-голяма идиотия. Концепцията – уникално природно явление, съдържащо в себе си комбинация от торнадо и летящи в него акули опустошава емблематичните за САЩ градове, а главните герои (по-тъпи и от самия филм) са единствените, които могат да спасят положението. В първата част гледахме летящи акули в Лос Анджелис, а във втората техните събратя ще избиват нюйоркчани.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В трейлъра няма много диалог, но ние сме убедени, че такъв не ви и трябва. Не е пусната и официална информация за сюжета, но май репликата от клипчето „Случва се отново“ обобщава нещата доста цялостно.

Интересно е, че част от „по-голямата“, „по-смелата“ и „по-абсурдната“ концепция на втория филм включва кастването на маааалко по-небезизвестни актьори. Към състава се присъединяват Марк МакГрат („Скуби ду“) и Вивика Фокс („Денят на независимостта“). Тара Рийд и Иън Зиъринг се завръщат в съответните си роли.

http://www.youtube.com/watch?v=w7-Dbq2nK-w

Този тип филми са доста силно застъпени в продукцията на иначе любимата ни фантастична телевизия, а абсурдното смесване на ужаси не се прави за първи път. „Пираноконда“ и „Акулопод“ обаче не пожънаха същия успех като „Акулонадо“, въпреки че са също толкова тъпи.

Вдъхновяващо ревю за суперуспешното първо Sharknado можете да прочете тук, а ако следите подобни филми заради смешките очаквайте Sharknado 2: The Second One на 31 юли.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата