1 коментар
true blood 87465

True Blood подновен за седми сезон

Вампири, върколаци, шифтъри, феи, хора и всякакви смесици между тях ще са част от лятната програма на HBO и догодина.

Изображение с име: true-blood-kazinsky-vert-1373234563
Феята-вампир Уорлоу е новият мистериозен мъж в живота на Суки

Феновете на „Истинска кръв“ може да са понамалели напоследък, предвид пародията, в която сериалът се е превърнал (без да казвам това с лошо чувство – напротив, на мен и така ми харесва), но рейтингите все още остават високи.

От HBO са обявили, че True Blood продължава да бъде тяхна емблема и да предизвиква небивал интерес, поради което сериалът е подновен за седми сезон.

Според информацията, вече над 10 милиона човека включват телевизорите си за новите епизоди. Ако казаното в изявлението е вярно (а нищо чудно да е леко превишено, предвид факта, че идва от самите HBO), това е знак за невероятно подобрение, тъй като по официални данни, първият епизод на този сезон е гледан от едва 4,5 милиона зрители, 17% по-малко от премиерата миналата година. Каквато и да е истината обаче, тя явно е достатъчно добра за канала, за да даде още една година на сериала.

В момента все още тече шести сезон, като последната серия от него ще се излъчи на 19 август (наше време). Тази година епизодите са 10, а не 12, за да се даде повече време на Ана Пакуин да роди и да се възстанови след това. Тя свърши тази работа още миналата година и кръсти близнаците си Попи и Чарли. Въпреки това, има слухове, че и догодина епизодите ще са едва 10 – явно по-скромната бройка се е усладила на продуцентите. Така или иначе, чака ни поне още една година в Бон Темпс!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата