lovely dark and deep

Ужаси в гората

Интересен трейлър за филма Lovely, Dark, and Deep с Джорджина Кембъл.

В последно време излизат предимно трейлъри за филми на ужасите, но рядко се появява някой, изпълнен с толкова хвалби. Рекламното видео на Lovely, Dark, and Deep представя успешно хорър атмосферата на филма, но явно осъзнава, че концепцията „изчезнали хора в гората“ не звучи твърде интересно или оригинално, и затова набляга на хвалбите от критиците. А такива явно не липсват.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В главната роля виждаме Джорджина Кембъл от Krypton и един от по-яките епизоди на Black Mirror – Hang the DJ. Тя играе Ленън, нова рейнджърка, която изследва опасните гори, за да разкрие произхода на трагедия, която я преследва още от детството.

За съжаление, оценката в IMDB не е висока – филмът явно е достатъчно показван по фестивали и ревюиран от обикновени зрители, така че не бива да таим високи надежди за него. Сценарист и режисьор е Тереза Съдърланд, която тепърва прохожда в бранша и досега е известна единствено като една от сценаристките в Midnight Mass.

За първи път „Прекрасно, тъмно и дълбоко“ е показан още миналата година, но широката му премиера в САЩ тепърва предстои – на 22 февруари. У нас няма да го видим по кината, така че ако трейлърът ви е грабнал вниманието – потърсете си го по друг начин.