6 коментара
assassins creed-v

Вижте и женската Ейвор в действие

Нова версия на последния трейлър за Assassin’s Creed Valhalla показва женския вариант на главния герой.

Преди време ви показахме announcement trailer за следващата дългоочаквана игра в поредицата Assassin’s Creed – Assassin’s Creed Valhalla. Както обаче е добре известно, в играта вие ще можете да избирате дали героят ви да бъде мъж или жена. И в двата случая той ще се казва Ейвор и ще бъде отличен боец, но все пак ще има разлики, най-малкото естетически. Дори се носят слухове, че ще може играчът да сменя пола си в течение на играта – тоест, няма да е длъжен, щом е започнал като мъж, да завърши също като такъв. Отделно, разработчиците от Ubisoft отнасят доста критики за женските образи в игрите си, така че сега се стараят да градят имидж на поддръжници на равноправието. Затова, нека видим как изглежда вече гледаният трейлър с жена в главната роля и нов саундтрак.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Всъщност, именно саундтракът е формалният повод да се пусне новият трейлър – а парчето тук наистина звучи добре. Ubisoft вече пуснаха много от творбите за слушане в YouTube, Spotify и други платформи.

Assassin’s Creed Valhalla излиза на 17 ноември за PlayStation 4, Xbox One и PC, а по-късно ще има версия и за PlayStation 5 и Xbox Series X.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата