see jason momoa apple

Вижте трейлъра на „Виж“

Първият фантастичен сериал на Apple се казва See и е с Джейсън Момоа в главната роля.

Войната между стрийминг платформите тепърва се разгаря и Netflix скоро ще видят сериозен зор да останат на върха. Предстоящите Disney+ и Apple TV+ вече рекламират продукциите, с които ще привличат абонати, и много от тях не изглеждат никак зле.

See е първият сериал на Apple с досег до нашия жанр и разказва за пост-апокалиптичен свят, където хората са изгубили способността си да виждат. Раждат се обаче две бебета, които имат дара на зрението, и сега целият свят е различен.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Описанието на сюжета гласи следното: „В далечното бъдеще смъртоносен вирус почти е унищожил човечеството. Оцелелите са останали слепи. Джейсън Момоа е в главната роля като Баба Вос – бащата на близнаци, родени векове по-късно с митичната способност да виждат. Той трябва да опази племето си от опасна и отчаяна кралица, която иска да унищожи близнаците.“

Режисьор на сериала е Франсис Лоурънс от „Игрите на глада“ от втора до последна част, а Джейсън Момоа със сигурност ще бъде голяма притегателна сила за зрители. Ако сте фенове на „Стоте“, то може да пробвате и този сериал.

Премиерата в САЩ е на 1 ноември, а у нас ще видим кога и как ще дойде.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата