Star-wars-wallpaper-34

Войните на клонираните свършват, чака ни нова анимация по Star Wars

Незавършените сюжетни линии все пак ще намерят своя анимационен край, макар и да не е ясно кога и как точно.

С преминаването на Лукасфилм към активите на Дисни и обявяването на „Междузвездни войни“ епизоди 7, 8 и 9, беше ясно, че във франчайза предстоят големи промени. За съжаление на феновете на „Междузвездни войни: Войните на клонираните“, една от тях е, че сериалът беше спрян. Епизодът, който се излъчи на втори март, беше последен и повече такива няма да има.

Все пак обаче, отворените крайща няма да останат незавършени. Вече дори е подготвено продължението, което да даде завършек на висящите сюжетни линии, като то ще бъде предложено като специален бонус към някое ДВД или събитие. Вижте част от него:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Кога и как ще видим завършека на Star Wars: The Clone Wars, не се знае, но почитателите на анимирани междузвездни войни не бива да се отчайват, защото ни чакат нови такива. Прес-съобщение на Лукасфилм гласи:

Lucasfilm реши да поеме по нов път в анимираните си продукти. Ще направим изцяло нов сериал, ситуиран в период, който досега не е изследван във филмите или телевизионните програми.

В съобщението се казва още, че подробности ще бъдат пуснати в близкото бъдеще, но без по-конкретна информация.

Дисни трябва да бъдат много внимателни с мениджмънта на Star Wars. Много от феновете вече ги мразят заради това, че не позволиха на „Войните на клонираните“ да продължат. За мнозина анимационният сериал е изкуплението на Лукас и екипа му за разочароващите епизоди 1, 2 и 3. Ясно е, че Дисни ще поеме в нова посока и вероятно ще се постараят да направят добри нови филми, но засега си заработват само отрицателни коментари из интернет. Стискаме им палци да не провалят поредицата, не толкова заради четирите милиарда долара, с които се изръсиха, колкото заради нашето собствено фенско благо…

Иначе, вероятно сте чули, че Харисън Форд (Хан Соло), Кари Фишър (принцеса Лея) и Марк Хамил (Люк Скайуокър) най-вероятно ще се завърнат в актьорския състав поне за седмия филм. Преговорите с актьорите са на финална фаза и е много вероятно да се появят в кадър, макар че едва ли ще са главни герои – все пак вече са доста възрастни. Други актьори също са изявили желание да се завърнат към най-големите роли в кариерите си – сред тях са Били Дий Уилиямс (Ландо Калрисиан) и Франк Оз (гласът на Йода). Ако не друго, то поне почитателите на старите муцуни няма да останат тотално разочаровани.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата